vanysdvirky.eu

0 ks

BudoPlast Panel boční k vaně PERFECTION

Zvolená varianta:

1 600,- Kč

akcenovinka

Odnímatelný boční krycí panel k vaně BudoPlast PERFECTION je vylisován z bílého akrylátu.

Je stranově univerzální, t.j. podle potřeby lze nainstalovat na levý nebo na pravý bok vany.

Připevňuje se do připravených pružných ocelových klipů pod okrajem vany, dvěma šrouby se fixuje k podpůrnému rámu vany.

Výška panelu: 51,5 cm

Tento panel je vhodný ke všem délkovým variantám vany BudoPlast PERFECTION s jednotnou šířkou 70 cm.

Společnost BudoPlast patří k nemnoha evropským výrobcům, kteří vlastní  know-how a potřebnou technologii k produkci koupacích van se vstupními dvířky (tzv. walk-in vany). Tento svébytný segment sanitárního trhu, zaměřený na potřeby seniorů a uživatelů s pohybovým hendikepem, zažívá v posledních letech boom, který reflektuje demografický vývoj společnosti s trvalým trendem stárnutí populace. Rostoucí obliba walk-in van značky BudoPlast v pečovatelském i domácím sektoru je dána i jejich příznivými cenami a dobrou dostupností.

Všechny vany z produkce společnosti BUDO-PLAST mají skvělý poměr parametrů kvalita / užitná hodnota / cena. Vyznačují se vysokou úrovní řemeslného zpracování, jednoduchou instalací a standardním uživatelským komfortem. Vedle základních verzí se tyto vany nabízejí i v luxusním provedení s volitelnými hydromasážními systémy a na zakázku i v různých barevných provedeních.

Moderní vany s dvířky značky BUDO-PLAST v sobě spojují sofistikované technické řešení s prvky užitné estetiky a pohodlí. Výsledkem jsou společensky prospěšné produkty, které umožňují seniorům a osobám s pohybovým hendikepem praktikovat samostatnou vanovou koupel bez nutnosti asistence dalších osob. Pěkný příklad praktického příspěvku moderní sanitární technologie k lepší kvalitě lidského života...

výrobce

BudoPlast

kód výrobku

BPPPB

Copyright © 2007-2016 B.A.R. Praha, s.r.o.