vanysdvirky.eu

0 ks

Polimat AVO Vana se skleněnými dvířky

!Zboží má 8 variant

Zvolená varianta:

Rozměry: 140 x 70 cm

Stranová varianta: levá

28 000,- Kč

akcenovinka

Klasická vana pro seniory a tělesně postižené se skleněnými vstupními dvířky a odnímatelným sedákem Polimat AVO je kvalitní značkový produkt, dostupný ve čtyřech rozměrových a dvou stranových variantách, které jsou vhodné k instalaci v malých, standardních i velkých koupelnách.

Důležité upozornění! Uvedená cena je za vlastní vanu s podpůrným rámem, včetně odnímatelného sedáku. Nezahrnuje vanový sifon a krycí panely (volitelně v bílé nebo černé barvě), které je třeba podle konkrétního způsobu instalace vany objednat extra - viz sekce Příslušenství u detailu zboží.

Představujeme Vám krátkou vanu s dvířyk pro seniory a tělesně postižené Polimat AVO v rozměrové variantě 140 x 70 cm, v levé stranové verzi (vstupní dvířka jsou po levé straně - při pohledu na vanu z vnějšku).

Vzhledovou dominantou této akrylátové vany s dvířky jsou elegantní skleněná vstupní dvířka zavěšená na nerezových pantech a opatřená vnitřním mechanickým uzavíracím zámkem.

Na korpusu po obvodu vstupního otvoru je profilové těsnění ze silikonové pryže, které po přitlačení a uzamčení dvířek zámkem zaručuje dokonalou neprostupnost pro vodu z koupacího prostoru. 

Praktický odnímatelný sedák obdélníkového tvaru v černé barvě rozšiřuje možnosti využití vany s dvířky pro koupel vsedě, což ocení zejména uživatelé s dysfunkcí pohybového aparátu, pro které zdvih ze dna vany představuje problém.

Vana s dvířky pro seniory a tělesně postižené Polimat AVO 140 x 70 cm je univerzální produkt k účelnému využití ve smíšených domácnostech, které se seniory nebo tělesně hendikepovanými sdílí i mladší osoby a děti, ale je vhodná k nasazení i v pečovatelském sektoru.

K vaně s dvířky Polimat AVO 140 x 70 cm lze doobjednat odnímatelné krycí panely dle potřeby:  1) jeden čelní panel 140 cm v případě instalace do výklenku (niky)  2) jeden čelní panel 140 cm a jeden boční panel 70 cm v případě rohové instalace  3) jeden čelní panel 140 cm a dva boční  panely 70 cm v případě přístěnné instalace.

Odnímatelné krycí panely jsou dostupné ve standardní bílé barvě nebo za příplatek v elegantním černém provedení - viz sekce Příslušenství.  Vlastní vana s dvířky se dodává vždy v bílém provedení.

Instalace vany s dvířky pro seniory a tělesně postižené Polimat AVO je jednoduchá a není vázána na asistenci autorizovaného servisu. Měla by však být provedena kvalifikovaným řemeslníkem.

Společnost Polimat, držitel certifikátu systému řízení jakosti ISO 9001, je značkový výrobce kvalitní sanitární techniky a vybavení koupelen. V portfoliu této firmy se nabízejí i speciální koupací vany se vstupními dvířky (tzv. walk-in vany). Tento svébytný segment sanitárního trhu, zaměřený na potřeby seniorů a uživatelů s pohybovým hendikepem, zažívá v posledních letech boom, který reflektuje demografický vývoj společnosti s trvalým trendem stárnutí populace. Rostoucí obliba walk-in van značky Polimat v pečovatelském i domácím sektoru je dána i jejich příznivými cenami a dobrou dostupností.

Všechny vany z produkce společnosti Polimat mají skvělý poměr parametrů kvalita / užitná hodnota / cena. Vyznačují se vysokou úrovní řemeslného zpracování, jednoduchou instalací a standardním uživatelským komfortem. Vedle základních verzí se tyto vany nabízejí i v luxusním provedení s volitelnými hydromasážními systémy a na zakázku i v různých barevných provedeních.

výrobce

Polimat

kód výrobku

00276

druh

s dvířky

barva

bílá

materiál

vyztužený sklolaminát / gelcoat

typ

hladká i masážní varianta

stranová varianta

levá / pravá

délka

140 cm

šířka

70 cm

výška

58 cm

objem

140 l

provedení

s odnímatelným sedátkem

pozice dvířek

boční

otvíravost dvířek

vnitřní

umístění uzavíracího mechanismu

vnitřní

typ dvířek

otvíravá-pantová

materiál dvířek

sklo - průhledná

Copyright © 2007-2016 B.A.R. Praha, s.r.o.