vanysdvirky.eu

0 ks

Polimat PERE Sedací vana se skleněnými dvířky

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

vana / panely: bílá / bílá

37 900,- Kč

akcenovinka

Elegantní sedací vana se skleněnými vstupními dvířky Polimat PERE v kombinaci s odnímatelnými krycími panely v bílé barvě je určena seniorům a tělesně hendikepovaným uživatelům. Usnadněný vstup, pohodlné a bezpečné sezení a komfort koupele bez asistence další osoby - to jsou hlavní přednosti tohoto praktického výrobku.

Představujeme Vám základní variantu vany Polimat PERE v barevné kombinaci bílá/bílá.

Tato vana se  nabízí pouze v jediné stranové verzi, a sice v pravé - t.j. vstupní dvířka jsou při pohledu na vanu z vnějšku situována na pravé straně (koresponduje s fotografiemi i technickými podklady u detailu zboží). Na straně dvířek je umístěn i odtokový a přepadový otvor osazený odtokovou sadou s přepadem a lankovým ovládáním v povrchové úpravě lesklý chrom.

Sedák integrovaný do korpusu je umístěn na opačné straně vany než jsou dvířka - t.j. po levé straně při pohledu zpředu.

Vstupní dvířka jsou vyrobena z bezpečnostního kaleného skla v provedení čirá-Transparent a otvírají se dovnitř vany. Závěsné dveřní panty a mechanický uzavírací zámek jsou z nerezové oceli, ovládání zámku je ze strany koupacího prostoru. Vstupní otvor v korpusu vany je po obvodu opatřen profilovaným silikonovým těsněním, ke kterému po uzavření mechanického zámku pružně doléhají vlastní skleněná dvířka. Toto konstrukční řešení je velmi spolehlivé a při správném užívání zaručuje dlouhodobou těsnost.

Standardní součástí dodávky vany jsou dva odnímatelné krycí panely v bílé barvě. V tomto uspořádání lze vanu instalovat do rohu, ale montáž je možná i do výklenku (niky) nebo (po přikoupení dalšího bočního panelu) i k rovné stěně.

Vana Polimat PERE je svými rozměry určena k prostorově úsporné instalaci, lze ji bez problémů osadit i do malých koupelen.

Společnost Polimat, držitel certifikátu systému řízení jakosti ISO 9001, je značkový výrobce kvalitní sanitární techniky a vybavení koupelen. V portfoliu této firmy se nabízejí i speciální koupací vany se vstupními dvířky (tzv. walk-in vany). Tento svébytný segment sanitárního trhu, zaměřený na potřeby seniorů a uživatelů s pohybovým hendikepem, zažívá v posledních letech boom, který reflektuje demografický vývoj společnosti s trvalým trendem stárnutí populace. Rostoucí obliba walk-in van značky Polimat v pečovatelském i domácím sektoru je dána i jejich příznivými cenami a dobrou dostupností.

Všechny vany z produkce společnosti Polimat mají skvělý poměr parametrů kvalita / užitná hodnota / cena. Vyznačují se vysokou úrovní řemeslného zpracování, jednoduchou instalací a standardním uživatelským komfortem. Vedle základních verzí se tyto vany nabízejí i v luxusním provedení s volitelnými hydromasážními systémy a na zakázku i v různých barevných provedeních.

výrobce

Polimat

kód výrobku

00100

druh

s dvířky

barva

bílá / bílá

materiál

vyztužený sklolaminát / gelcoat

typ

hladká i masážní varianta

stranová varianta

jedno provedení

délka

135 cm

šířka

75 cm

výška

90 cm

provedení

sedací

Copyright © 2007-2016 B.A.R. Praha, s.r.o.