vanysdvirky.eu

0 ks

SanitPlast OAZA Sedací vana s dvířky

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Stranová verze: levá

56 900,- Kč

akcenovinka

Ojedinělé technické řešení sedací walk-in vany pro seniory a tělesně hendikepované s čelními dvířky představuje model Sanitplast OAZA, určený pro rohovou instalaci.  Minimální nároky na místo, praktický čelní vstup a atraktivní oblý design předurčují tuto vanu jako favorita do malých koupelen. Vodotěsná vstupní dvířka s vnějším čelním otvíráním se nabízejí volitelně v levé nebo pravé stranové variantě - při pohledu na vanu zvnějšku.

Představujeme Vám  rohovou walk-in vanu Sanitplast OAZA s levými vstupními dvířky. Vnější rozměry:  100 x 92 x 96 cm (délka x šířka x výška)

Nomen omen!  Elegantní symetrická rohová koncepce bezbariérové vany OAZA je opravdovou lákavou oázou, umožňující bezpečnou koupel a provádění intimní hygieny seniorům a tělesně hendikepovaným uživatelům - bez nutnosti asistence další osoby. Vysoký věk, nemoc, úraz nebo tělesné postižení tak už nutně nemusí být důvodem k rezignaci na pohodové relaxační chvíle v napuštěné vaně..

Všem se líbí!  Málokdy se u sanitárních produktů tak dokonale doplňuje užitná hodnota, společenská prospěšnost, praktičnost a skvělý design jako u vany OAZA. Promyšlené využití koupacího prostoru navíc poskytuje dostatek místa a pohodlí i pro osoby s rozložitější tělesnou konstitucí a váhou.

Vně otvíravá čelní vstupní dvířka jsou charakteristickým detailem tohoto konstrukčně zdařilého konceptu rohové sedací vany s bezbariérovým vstupem, který je určen nejen do malých koupelen. Široký dveřní otvor o šířce vstupu 55 cm (při plně otevřených dvířkách) usnadňuje vstup i výstup. Praktické celokovové vanové madlo umístěné na horním okraji dvířek poskytuje oporu při vstávání z vany. Vzhledem k půdorysným rozměrům - pouhých 100 x 92 cm (délka x šířka) nebývá problém produkt OAZA instalovat ve stávajících koupelnách - třeba jako druhou vanu v domácnosti,  vyčleněnou pro seniory nebo tělesně hendikepované ve vícegeneračních rodinách. Instalace vany však není vyloučena ani v jiných vhodných prostorách bytu - například v kuchyni, kde nebývá problém s přívody vody a odpadem. 

Použití vany s dvířky je velmi jednoduché. Uživatel vanu napustí vodou až poté, co se v ní pohodlně usadí, uzavře a zajistí vstupní dvířka. Po ukončení koupele vanu naopak nejprve vypustí a teprve poté odjistí a otevře dvířka a vystoupí ven - bez nutnosti překonávat výškovou bariéru standardní vany.

Vně vany otvíravá LEVÁ vstupní dvířka jsou zavěšena na dvou nerezových pantech, po obvodu jsou opatřena profilovaným těsněním ze silikonové pryže. Těsnost zavřených dvířek proti nežádoucímu úniku vody z napuštěné vany zajišťuje celokovový nerezový pákový uzavírací mechanismus s bezpečnostní pojistkou, ovládaný z vnitřní strany.

Dno vany OAZA protiskluzovou úpravu, rovněž tak pohodlný integrovaný sedák s ergonomickým tvarováním, který zajišťuje bezpečnou polohu uživatele při sedací koupeli.

Korpus vany a vstupní dvířka jsou vyrobeny z kvalitního GRP polyesteru vyztuženého sklolaminátem. Celokovová podpůrná konstrukce s výškově nastavitelnými nožkami zajišťuje dobrou stabilitu sestavy,

Vana je standardně opatřena elegantními odnímatelnými krycími panely a odtokovou vanovou sadou s přepadem s povrchovou úpravou lesklý chrom.

OAZA je určena k rohové instalaci, ke stěnám přiléhá po obou stranách v délce 66 cm (měřeno od rohu místnosti).

Vana se dodává v základní bílé barvě (White Star), jiné barvy dle palety RAL jsou dostupné za příplatek- info o ceně na vyžádání.

Instalace vany není vázána na servis výrobce, měla by však být provedena odborným řemeslníkem nebo montážní firmou.

Společnost SanitPlast je specializovaný značkový výrobce kvalitních sanitárních produktů, zejména volně stojících retro-van a walk-in van s dvířky pro seniory a tělesně hendikepované. Základem úspěchu a obliby van značky SanitPlast je více než dvacetiletá výrobní tradice,  založená na ojedinělém technologickém know-how a svébytném designu. Použití vysoce jakostních materiálů, fundované řemeslné provedení a nekompromisní kontrola kvality jsou samozřejmým předpokladem pro vznik produktů, u kterých se krása snoubí s užitečností a dlouhodobá životnost s provozní spolehlivostí.

Tisíce spokojených uživatelů v domácím i pečovatelském sektoru po celé Evropě oceňují pohodlí, bezpečnost a nezávislost, které koupel ve vanách s dvířky značky SanitPlast přináší.

výrobce

SanitPlast

kód výrobku

SPOAZAL

druh

s dvířky

barva

bílá

materiál

vyztužený sklolaminát / gelcoat

typ

hladká i masážní varianta

stranová varianta

levá / pravá

délka

100 cm

šířka

92 cm

výška

95 cm

objem

240 l

hmotnost

60 kg

provedení

sedací

pozice dvířek

čelní

otvíravost dvířek

vnější

umístění uzavíracího mechanismu

vnitřní

typ dvířek

otvíravá-pantová

Copyright © 2007-2016 B.A.R. Praha, s.r.o.