vanysdvirky.eu

0 ks

SanitPlast TULIP Sedací vana s dvířky

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

Stranová verze: levá

Šířka: 69 cm

48 900,- Kč

akcenovinka

Prostorově úsporná sedací walk-in vana s dvířky pro seniory a tělesně hendikepované Sanitplast TULIP E s čelním vstupem se nabízí ve dvou šířkových variantách - 69 cm nebo 79 cm, v provedení s levými nebo pravými dvířky.

Představujeme Vám vanu TULIP E ve verzi s šířkou 69 cm a levými dvířky.

Vnější rozměry:  98 x 69 x 105 cm (délka x šířka x výška)

Vně otvíravá čelní vstupní dvířka jsou charakteristickým detailem tohoto konstrukčně zdařilého konceptu sedací vany s bezbariérovým vstupem, který je určen nejen do malých koupelen. Vzhledem k půdorysné ploše o rozměrech pouhých 98 x 69 cm (délka x šířka) lze produkt TULIP E nainstalovat i ve stávajících koupelnách - jako druhou vanu v domácnosti vyčleněnou pro seniory nebo tělesně hendikepované ve vícegeneračních rodinách. Instalace vany však není vyloučena ani v jiných vhodných prostorách bytu - například v kuchyni, kde nebývá problém s přívody vody a odpadem. 

Koncepce vany s bezbariérovým vstupem umožňuje bezpečnou koupel a důstojné provádění intimní hygieny seniorům a tělesně hendikepovaným uživatelům - bez nutnosti asistence další osoby. Vysoký věk, nemoc, úraz nebo tělesné postižení tak už nutně nemusí být důvodem k rezignaci na pohodové relaxační chvíle v napuštěné vaně...

Použití vany s dvířky je velmi jednoduché. Uživatel vanu napustí vodou až poté, co se v ní pohodlně usadí, uzavře a zajistí vstupní dvířka. Po ukončení koupele vanu naopak nejprve vypustí a teprve poté odjistí a otevře dvířka a vystoupí ven - bez nutnosti překonávat výškovou bariéru standardní vany.

Vně vany otvíravá LEVÁ vstupní dvířka jsou zavěšena na dvou nerezových pantech, po obvodu jsou opatřena profilovaným těsněním ze silikonové pryže. Těsnost zavřených dvířek proti nežádoucímu úniku vody z napuštěné vany zajišťuje celokovový nerezový pákový uzavírací mechanismus s bezpečnostní pojistkou, ovládaný z vnitřní strany.

Šířka dvířek: 48 / 31 cm

Dno vany TULIP E protiskluzovou úpravu, rovněž tak pohodlný integrovaný sedák s ergonomickým tvarováním, který zajišťuje bezpečnou polohu uživatele při sedací koupeli.

Výška sedáku: 42 cm

Korpus vany a vstupní dvířka jsou vyrobeny z kvalitního GRP polyesteru vyztuženého sklolaminátem. Celokovová podpůrná konstrukce s výškově nastavitelnými nožkami zajišťuje dobrou stabilitu sestavy,

Vana je standardně opatřena elegantními odnímatelnými krycími panely. Je přednostně určena k rohové instalaci, ale je možná i montáž u přímé stěny (jako volitelné příslušenství se pro tento případ nabízí další samostatný boční krycí panel) nebo zabudování v nice. 

Vana se dodává v základní bílé barvě (White Star), jiné barvy dle palety RAL jsou dostupné za příplatek- info o ceně na vyžádání.

Instalace vany není vázána na servis výrobce, měla by však být provedena odborným řemeslníkem nebo montážní firmou.

Společnost SanitPlast je specializovaný značkový výrobce kvalitních sanitárních produktů, zejména volně stojících retro-van a walk-in van s dvířky pro seniory a tělesně hendikepované. Základem úspěchu a obliby van značky SanitPlast je více než dvacetiletá výrobní tradice,  založená na ojedinělém technologickém know-how a svébytném designu. Použití vysoce jakostních materiálů, fundované řemeslné provedení a nekompromisní kontrola kvality jsou samozřejmým předpokladem pro vznik produktů, u kterých se krása snoubí s užitečností a dlouhodobá životnost s provozní spolehlivostí.

Tisíce spokojených uživatelů v domácím i pečovatelském sektoru po celé Evropě oceňují pohodlí, bezpečnost a nezávislost, které koupel ve vanách s dvířky značky SanitPlast přináší.

výrobce

SanitPlast

kód výrobku

TULIP69EL

druh

s dvířky

barva

bílá

materiál

vyztužený sklolaminát / gelcoat

typ

hladká i masážní varianta

stranová varianta

pravá/levá

délka

98 cm

šířka

69 cm

výška

105 cm

objem

180 l

hmotnost

54 kg

provedení

sedací

Copyright © 2007-2016 B.A.R. Praha, s.r.o.