vanysdvirky.eu

0 ks

GroSpa DOOR 95 Sedací vana s dvířky s čelním vstupem

Zvolená varianta:

51 345,- Kč

akcenovinka

Pro linii sedacích van s dvířky, určených seniorům a tělesně hendikepovaným uživatelům GroSpa DOOR, je společný charakteristický jednotný koncept designu, vybavení i použitých technických prvků.

Dodávají se v provedení s čelním nebo bočním vstupem, dvířka jsou ve všech případech otvíravá směrem ven z vany.

Představujeme Vám model GroSpa DOOR 95 XT-110 s čelním vstupem.

Nejmenším modelem z rodiny van GroSpa DOOR - s půdorysem pouhých 95 x 80 cm - je sedací vana DOOR 95 XT-110 s čelním vstupem.

Tento model je řešením pro uživatele, kteří hodlají pouze doplnit sedací vanu s dvířky do stávající koupelny nebo mají k dispozici minimum prostoru.

Vana je opatřena odnímatelnými bočními krycími panely, může být tedy variabilně umístěna buď zády k rovné stěně, do niky nebo do levého či pravého rohu koupelny.

Vana GroSpa DOOR 95 XT-110 je sice malá, ale šikovná a plně vybavená pro praktikování osobní hygieny bez nutnosti asistence další osoby.

Je opatřena čelním vstupem, s dvířky osazenými patenovaným bezpečnostním uzavíracím mechanismem. Bytelné nerezové panty, ztrojená uzavírací závora, masívní profilované silikonové těsnění uložené v drážce po obvodu dvířek a konečně robustní pákový uzavírací mechanismus s aretací a bezpečnostní pojistkou proti nechtěné manipulaci s dvířky při napuštěné vaně - to je charakteristika technického řešení nejdůležitější a nejvíce exponované části vany.

Plná výbava vany dále zahrnuje stojánkovou směšovací baterii, přepínač výtoku vana-ruční sprcha a zásuvnou ruční sprchu. Standardní součástí vany je rovněž elegantní výklopný podhlavník v černé barvě na trubkovém pochromovaném rámu a vanové madlo na vnitřní straně dvířek.

Připojení vany na vodoinstalaci a odpad je velice jednoduché. Přívod studené a teplé vody ke směšovací baterii je realizován nerezem opředenými flexo-hadicemi z nástěnných rohových ventilů, připravených v prostoru pod vanou.

Přejeme Vám mnoho příjemných chvil strávených při bezpečné koupeli v sedací vaně s dvířky  GroSpa DOOR 95 XT-110!

Pod obchodní značkou GroSpa, dobře známou na českém a slovenském trhu se sanitární technikou, wellness a spa, působí tuzemský výrobce a dovozce, společnost Nopart CZ. Kromě tradiční nabídky celé škály kvalitních vířivých spa-bazénků, určených pro terapii, relaxaci a zábavu v domácnostech i v profesionálním wellness sektoru, prezentuje GroSpa nově kolekci kompletně vybavených sedacích van s otvíratelnými dvířky DOOR pro seniory a tělesně hendikepované osoby. Krátké dodací lhůty, profesionální servis i zajištěné dodávky náhradních dílů na území ČR a SR jsou u tohoto výrobce samozřejmostí.

výrobce

GroSpa

kód výrobku

XT-110

druh

s dvířky

barva

bílá

materiál

vyztužený sklolaminát / gelcoat

typ

hladká i masážní varianta

stranová varianta

jedno provedení

délka

95 cm

šířka

80 cm

výška

100 cm

hmotnost

130 kg

provedení

sedací

Copyright © 2007-2016 B.A.R. Praha, s.r.o.